Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är ett världsomspännande företag som de flesta känner till. Liksom många andra framstående värmepumpstillverkare härstammar företaget från Japan, ett land som länge varit ledande inom värme- och kylarsystem. Mitsubishi Electric omfattas om två större affärsområden och är ledande inom tillverkning av komponenter för industrin och klimatprodukter. Verksamheten i Norden har funnit till i dryg 30 år och värmepumparna som säljs på denna marknad är fabriksanpassade för högsta effekt och driftsäkerhet i vårt nordiska klimat. 

Mitsubishi Electric erbjuder ett av de bredaste sortimenten av värmepumpslösningar på marknaden. Deras utbud omfattar luft/luft-, luft/vatten- och bergvärmepumpar samt luftkonditionering och miniventilation. Produkterna är inte bara estetiskt tilltalande produkter, utan även några av de mest tystgående modellerna som finns att tillgå. Det breda sortiment innefattar infällda värmepumpsmodeller samt vägg-, golv-, och takmodeller. Som kund ges du stor valmöjlighet gällande placering av din värmepump eller ventilation.

Mitsubishi Electrics värmepumpar kan antingen köpas och installeras av en auktoriserad partner och då omfattas du av support och garanti från Mitsubishi Electric. Deras pumpar finns även att köpa online. I de fall installatören inte köpt pumpen direkt av Mitsubishi Electric utan via grossist på nätet kan garantierna se annorlunda ut. I vissa fall tar tillverkaren då inget ansvar för problem av pumpen. Mer information om vilka som inte alls omfattas av Mitsubishi Electrics garantier hittar du på deras hemsida.