Zibro

Zibro är ett nederländskt varumärke under PVG (en internationell handelskoncern) som säljer produkter för att förbättra inomhusklimatet i hemmet. Grundaren till PVG började 1980 köpa in portabla värmare från Japan med exklusiv rätt att sälja i Nederländerna. Så småningom utvecklades denna ensamrätt till Västeuropa, Skandinavien och delar av Östeuropa. Dessa brännare såldes under namnen Zibro Kamin and fuel och Zibro Plus. Verksamheten för portabla värmare växte och Zibro som fristående varumärke kom till under 2005. Idag har dem bytt namn och deras klimatlösningar säljs numera under namnet Qlima - som väl beskriver verksamhetens hjärtefråga med inomhusklimatet i fokus.

I Qlimas sortiment hittar vi ett brett utbud av produkter för ett balanserat inomhusklimat, med allt från luftrenare, luftfuktare, el-, gas-, och pelletsbrännare, luft/luftvärmepumpar, luftkonditionering med mera. 

Qlima har nu över 35 års erfarenhet och erbjuder klimatprodukter i det lägre prissegmentet. PVG är en av Europas största aktörer inom segmentet för klimatlösningar och Qlima är ett av deras större varumärken som i Skandinavien representeras av distributören TMQ-Brands.