Vilken värmepump ska jag välja?

Att välja värmepump är lättare sagt än gjort. Utvecklingen för värmepumpar går fort och det kommer ständigt nya modeller med förbättrad teknik och funktion. Det är en djungel av olika tillverkare och modeller som erbjuder sina varianter av luftvärmepumpar och vätska/vatten-
värmepumpar. Är du osäker på vilken värmepump det finns och vilken värmepumpstyp du bör välja kan du läsa mer här; "Välja Pumptyp & Varumärke". Men har du kommit till det stadiet du vet vilken pumptyp du ska välja,  så är det dags att matcha kravlistan och dina önskemål mot den prestanda och funktion som olika värmepumpsmodeller erbjuder dig. Vi vill underlätta för dig att göra ett bra val eller åtminstone hjälpa dig att vara påläst om lämpliga värmepumpar så att du under rådgivning med potentiell leverantör kan ställa frågor och jämföra förslagen du får med vad du vet sedan tidigare. 

Vilken värmepump du ska välja beror till största del vilket värmebehov ditt hus har och vad som är viktigt för dig i övrigt gällande funktionalitet, ekonomi, leverantör och ursprung samt klimatpåverkan. Fyll i dina preferenser nedan så hjälper vi dig att ta fram några väl matchande alternativ.


Under konstruktion

  Sidan lanseras inom kort, tack för ditt tålamod...